Looks matter; Waarom Fortnite zo succesvol is

De afgelopen jaren is Fortnite uitgegroeid tot een van de meest gespeelde spellen op de Playstation, Xbox, computer en telefoon. Zowel mensen van 16 als mensen van 30 spelen het spel uren per dag en zijn bereid om er veel geld in te investeren. Maar wat maakt het spel zo interessant en hoe is het spel zo snel zo populair geworden?

Uitzonderlijk goede graphics

Wie Fortnite weleens gespeeld heeft of nog steeds speelt, kan bevestigen dat de graphics van het spel van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn. De graphics zorgen ervoor dat je echt opgaat in het spelletje en daar bovenop heb je zelf ook nog veel invloed op hoe je karakter eruitziet. Zo kun je sparen voor een bijzondere skin en je online status vergroten.

Een unieke samenstelling van spelelementen

Een andere reden van de grote populariteit van het spel Fortnite, is omdat er verschillende spelelementen mooi in elkaar overlopen. Naast dat je tegenstanders dient uit te schakelen, ben je ook actief bezig met het bouwen van bijvoorbeeld bruggen. Ook het wapengebruik in het spel is uniek. Je kunt zowel vechten met een hamer als met een raketwerper. Elke speler kan hierdoor op zijn eigen manier zijn best doen om de match te winnen.

Een geweldig spel om samen met vrienden te spelen

Mond-tot-mondreclame wordt gezien als een van de meest efficiënte vormen van marketing. Aangezien Fortnite zowel alleen als met een groep vrienden gespeeld kan worden, wordt de boodschap snel verspreidt. Bovendien zorgt dit er ook voor dat vriendengroepen uren met elkaar kunnen spelen en het spel nog meer waarderen. 

Fortnite laat meerdere spelcomputers met elkaar spelen

Normaliter kan een gamer die gebruik maakt van een Playstation enkel met andere Playstation spelers gamen. Echter, bij Fortnite is dit anders. De verschillende gameconsoles kunnen samen spelen op één server. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een goede verbinding en toegang tot het netwerk. Voor PlayStation gebruikers is een online PlayStation network card kopen hierdoor essentieel. Voor de telefoon en computer hoef je geen network card aan te schaffen.

Zo maak je het spel nog leuker!

Als je pas sinds kort bent begonnen met dit geweldige spel, dan zijn er enkele stappen die je kunt nemen om je plezier te vergroten. Zo kun je om sneller serieus genomen te worden op het spel, bepaalde skins kopen. Dit kun je eenvoudig met eshop tegoed regelen. Eshop tegoed kopen is zeer eenvoudig en kan via diverse kanalen. Ga op zoek naar de meest voordelige waardebon en koop een unieke skin.