Bouwpakketten voor volwassenen

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Bouwen is misschien wel wat voor jou. Bouwen klinkt misschien een beetje kinderachtig maar er zijn genoeg leuke bouwpakketten voor volwassenen. Het bouwen zelf kan bovendien erg rustgevend zijn. Gelukkig zijn er ook genoeg LEGO-pakketten voor volwassenen die meer uitdaging bieden en met leuke thema’s. Hieronder vind je allerlei verschillende bouwpakketten en thema’s voor volwassenen. 

LEGO Technic

LEGO Technic is een LEGO-thema dat erg veel uitdaging biedt. Zo hebben de pakketten veel details waardoor je geconcentreerd bezig moet gaan. De voorwerpen van LEGO Technic zijn vaak ook flexibel. Zo heb je auto’s waarbij je de deuren kunt openen maar ook heb je bestuurbare auto’s die je zelf in elkaar kan zetten. Er zijn ontzettend veel verschillende pakketten, zo heb je naast auto’s ook heel erg veel andere voertuigen. 

Filmthema’s

LEGO heeft ook meerdere pakketten met thema’s gebaseerd op films en series. Zo heb je LEGO Star Wars en Harry Potter LEGO. Beide thema’s hebben pakketten van bijvoorbeeld personages, bekende locaties en voertuigen. Zo heb je het magische Zweinstein-kasteel uit Harry Potter of een figuur van Baby Yoda. Naast situaties uit de films heb je bijvoorbeeld ook een Harry Potter-schaakbord dat je zelf in elkaar kunt zetten. Het is leuk om te bouwen en je kan er ook nog eens een potje op schaken.

Autothema’s

LEGO heeft ook hele grote pakketten van verschillende soorten auto’s. Een voorbeeld voor een uitdagend pakket is de Formule 1-auto van het team van McLaren. De auto lijkt precies op die van het model uit 2022. Naast Formule 1-auto’s heeft LEGO nog veel meer autobouwpakketten. Zo heb je een auto van de Ghostbusters, een Audi, Lamborghini, meerdere McLaren-auto’s, Chevrolet en nog veel meer!