Perfecte bedrijfsbus voor beginnende ondernemers

Na lang nadenken heb je ervoor gekozen om een eigen bedrijf op te starten. Daar komen heel wat zaken bij kijken op het gebied van financiën en wetten. Ook heb je in de meeste gevallen een bedrijfsauto of een bedrijfsbus nodig, die je kunt leasen met financial lease of kunt aanschaffen. Er is zo veel aanbod op het gebied van bedrijfsauto’s, dat het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om je te helpen bij deze stap, zetten wij alvast de perfecte bedrijfsbussen voor je op een rij.

1 Volkswagen Transporter

Op weg naar de klus, de bouwplaats of de klant: met de Volkswagen Transporter kom je overal. Het is een van de meest geliefde bussen voor ondernemers. Dat is ook niet zo gek, want de Transporter beschikt over enorm veel laadruimte. Als je veel spullen, gereedschap en materiaal nodig hebt voor een klus is dat ideaal. Ook kun je ervoor kiezen om kasten te plaatsen in de laadruimte, zodat je al je spullen netjes geordend hebt.

2 Ford Transit 

Werk je veel in de avonduren? Met de Ford Transit is dat geen probleem. Met de gemonteerde led-lamp in de Transit kun je ook in de avonden en korte winterdagen doorwerken. Het is een zuinige lamp die achter in de cabine van de Transit is geplaatst. De lamp schakelt zichzelf uit wanneer de accu bijna leeg is. Financial lease Fort Transit al vanaf 165 euro per maand.

3 Ford Transit Connect

Waar we het net hadden over de Ford Transit, is zijn kleine broertje ook geschikt voor jou als beginnende ondernemer. Je kunt met de Ford Transit Connect maar liefst 1500 kilo trekken en heeft een laadruimte met een lengte van 2,25 meter. Ook kun je als bestuurder comfortabel zitten in deze bedrijfsbus door zijn ideale wegligging. De Ford Transit Connect lease je al vanaf 106 euro per maand.

4 Opel Vivaro

Als je naast je werk op locatie ook vaak te maken hebt met werkzaamheden achter je laptop, kan de Opel Vivaro een fijne werkplek voor jou zijn. Ze hebben in de productie niet alleen gekeken naar een grote laadruimte, maar ook met de mogelijkheid om in de cabine te werken. Vooral als je thuis niet de ruimte hebt voor een werkplek, kun je in de bedrijfsbus al je werkzaamheden verrichten. Je kunt namelijk in de cabine een klein tafeltje uitklappen en je hebt verschillende lades om het papierwerk in op te bergen. Zo kun jij elk moment even achter je laptop duiken.